Sisteme transport cereale

Trimite-ne numele și telefonul tau și te sunam în maxim 2 ore!

Gewa Masch pune la dispoziție, prin intermediul paginii sale de servicii, soluții cuprinzătoare și eficace destinate transportului cerealelor. Cu o gamă extinsă de echipamente specializate, ne angajăm să rezolvăm orice provocare în domeniul transportului de cereale. Portofoliul nostru include elevatoare cu cupe, elevatoare cu lanț, transportoare cu lanț, transportoare cu șnec, transportoare tubulare cu lanț și transportoare pneumatice, fiecare proiectat să răspundă nevoilor specifice ale clienților noștri. La Gewa Masch, ne dedicăm eficienței și inovației, asigurându-vă că cerealele dumneavoastră sunt transportate în siguranță și eficient, optimizând fluxul de lucru și productivitatea.

Sisteme orizontale și oblice cu cupe sau cu lanț

La Gewa Masch, ne extindem constant portofoliul de soluții de transport pentru a include sisteme orizontale și oblice cu cupe sau cu lanț, adaptate pentru a îndeplini cerințele variate ale industriei de transport cereale. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a optimiza spațiul și a îmbunătăți eficiența transportului de cereale, indiferent de complexitatea sau specificul instalației dumneavoastră.

Sistemele noastre cu cupe oferă o metodă eficientă și fiabilă pentru elevarea cerealelor, adaptabilă la diferite înălțimi și configurații. Pe de altă parte, sistemele cu lanț sunt ideale pentru transportul orizontal sau oblic, asigurând un flux constant și minimizând deteriorarea produsului. Ambele tipuri de sisteme sunt proiectate să asigure durabilitate și performanță îndelungată, reducând necesarul de întreținere și optimizând procesele de lucru.

Transportor tubular TRK

Transportorul tubular TRK de la Gewa Masch reprezintă soluția ideală pentru transportul eficient și delicat al produselor făinoase vrac, uscate sau al celor în formă pulbere sau granulară. Conceput pentru a manipula produse cu un diametru de până la Ø 10 mm, acest transportor asigură o curgere liberă, minimizând riscul de aglomerare sau deteriorare.

Printre avantajele cheie ale transportorului tubular TRK se numără:

 • Sistem complet închis: Asigură protecția produselor transportate împotriva contaminării și previne scurgerile, menținând un mediu de lucru curat.
 • Flexibilitate maximă: Posibilitatea de a adăuga orice număr de intrări și ieșiri facilitează integrarea transportorului în diverse configurații de linii de producție.
 • Eficiență spațială: Designul compact și posibilitatea de instalare ușoară permit optimizarea spațiului disponibil.
 • Adaptabilitate: Remodelarea sau extinderea sistemului de transport poate fi realizată cu ușurință, asigurând flexibilitate în cazul schimbărilor operaționale.
 • Varietate de materiale: Disponibil și în versiunea din oțel inoxidabil, transportorul este ideal pentru industria alimentară sau alte sectoare care necesită standarde ridicate de igienă.
 • Configurare tridimensională: Traseul transportorului poate fi adaptat în funcție de necesitățile specifice ale instalației, oferind soluții pentru provocările de transport în spații complexe.

Transportoare cu lanț semirotund TRF

Transportoarele cu lanț semirotund TRF de la Gewa Masch sunt esențiale pentru încărcarea/descărcarea eficientă în silozuri, fiind perfecte pentru produse sortate. Instalabile orizontal sau cu înclinare de până la 15°, aceste transportoare maximizează eficiența spațială și operațională.

Avantaje:

 • Flexibilitate: Adaptabile la diverse configurații, asigurând o integrare ușoară.
 • Eficiență energetică: Un singur motor reduce consumul de energie.
 • Funcționare bidirecțională: Oferă versatilitate sporită în operare.
 • Design modular: Permite extensii ușoare, adaptându-se la nevoile dinamice ale afacerii.
 • Fără reziduuri: Elimină pierderile la schimbarea produselor, ideal pentru stații de sortare și însilozare.

Transportor cu lant TTF

Transportorul cu lanț TTF de la Gewa Masch este ideal pentru capacități mari, până la 200 t/h, și distanțe extinse de transport. Conceput pentru transportul orizontal sau înclinat până la 30°, acesta manevrează diverse materiale vrac, oferind flexibilitate și eficiență.

Avantaje:

 • Durabilitate: Stație de angrenare sudată și zincată la cald, plus un lanț special de înaltă rezistență cu elemente cromate, asigură o durată lungă de viață și minimă întreținere.
 • Eficiență: Tehnologia avansată permite un consum redus de energie electrică și un randament cu 30% mai mare față de sistemele tradiționale.
 • Versatilitate: Racleti din cauciuc cu inserție sau din poliuretan, adecvați pentru diferite aplicații și materiale.
 • Transfer economic: Stația de angrenare de 30° optimizează transferul de materiale, economisind timp și resurse.
 • Calitate superioară a transportului: Lanțurile nu intră în contact direct cu produsul, menținând integritatea și calitatea materialului transportat.
 • Angrenare eficientă: Sistemul de angrenare include un reductor cu baie de ulei și un motor electric SIEMENS, asigurând performanță și fiabilitate.

Sisteme orizontale cu bandă

Sistemele orizontale cu bandă de la Gewa Masch se disting prin eficiență optimă în raportul dintre capacitatea de transport și consumul de energie. Sunt soluția perfectă pentru transportul produselor delicate, menținând un nivel scăzut de zgomot și asigurând performanță ridicată pentru transportul cantităților dorite.

Avantaje:

- **Eficiență și Performanță**: Excelent raport între transport și putere, garantând transferul eficient al materialelor.

- **Instalare Ușoară**: Design simplu care facilitează montarea rapidă și eficientă.

- **Fiabilitate**: Componente de calitate superioară care asigură durabilitatea sistemului.

- **Siguranță**: Concepute cu grijă pentru a preveni blocarea produselor, cu piese de îmbinare și strângere plasate strategic.

- **Adaptabilitate**: Benzile transportoare vin într-o varietate de modele, adaptabile la nevoile specifice ale instalațiilor dumneavoastră, cu opțiuni antistatice, rezistente la intemperii, și diferite texturi sau coeficienți de frecare.

- **Personalizare**: Evaluăm nevoile de procesare ale materiei și oferim soluții personalizate pentru a optimiza întregul proces.

La Gewa Masch, ne angajăm să furnizăm sisteme de transport orizontale cu bandă care îmbunătățesc eficiența și productivitatea, adaptându-ne la cerințele specifice ale afacerii dumneavoastră.

Sisteme verticale cu cupe sau cu lanț

Sistemele verticale cu cupe sau cu lanț de la Gewa Masch sunt soluții de înaltă performanță pentru transportul vertical al materialelor. Aceste sisteme sunt esențiale pentru economisirea spațiului și maximizarea eficienței proceselor de transport în instalațiile industriale.

Avantaje:

 • Eficiență Spațială: Designul vertical economisește spațiu valoros în instalațiile de producție.
 • Versatilitate: Adaptabile pentru a transporta o gamă largă de materiale, de la cereale la produse granulare.
 • Durabilitate: Construite pentru a rezista în condiții de utilizare intensă, asigurând o durată lungă de viață a echipamentelor.
 • Eficiență în Transport: Sistemele verticale permit transferul rapid și eficient al materialelor între diferite niveluri ale instalației.
 • Personalizare: Oferim opțiuni de configurare în funcție de cerințele specifice ale procesului dumneavoastră, asigurând o integrare perfectă cu alte echipamente.
 • Ușurință în Întreținere: Designul simplu facilitează accesul pentru întreținere și reparații, minimizând timpul de inactivitate.

Prin implementarea sistemelor verticale cu cupe sau cu lanț de la Gewa Masch, vă puteți îmbunătăți semnificativ operațiunile de transport vertical, asigurând un flux de lucru optimizat și creșterea productivității în cadrul instalației dumneavoastră.

Elevatoare cu cupe TEE

Elevatoarele cu cupe TEE de la Gewa Masch reprezintă soluții robuste și eficiente pentru transportul vertical, disponibile într-o gamă variată de capacități, de la 6 la 200 t/h pentru modelele standard și de la 12 la 40 t/h pentru elevatoarele cu cupe duble. Acestea sunt proiectate pentru a funcționa eficient cu o densitate a materialului între 0,3 și 0,9 t/m³.

Avantaje:

 • Structură Autopurtantă: Elevatoarele TEE nu necesită structuri de susținere externe, fiind ideale pentru instalări rapide și eficiente.
 • Construcție Durabilă: Cu o construcție integral sudată și zincată la cald, asigură longevitate și rezistență în condiții de utilizare intensă.
 • Eficiență Mecanică: Angrenarea prin reductor în baie de ulei direct pe axul de angrenare optimizează transferul de putere și reduce uzura.
 • Variabilitate în Design: Disponibile în diverse lungimi și cu opțiunea de cupe din plastic sau metal, se adaptează la diverse nevoi de transport.
 • Siguranță și Conformitate: Echipate cu opțiuni precum senzor de turație și de monitorizare a poziției de bandă, cresc siguranța în exploatare.
 • Calitate Certificată: Banda elevatorului, rezistentă la ulei și certificată pentru industria alimentară, îndeplinește standardele stricte de calitate.

Elevatoare cu lanț TKE

Elevatoarele cu lanț TKE de la Gewa Masch oferă soluții eficiente pentru transportul vertical și oblic, cu o capacitate de 6 la 40 t/h, adecvate pentru o gamă largă de materiale, inclusiv cereale, leguminoase și granule. Designul inovator permite combinarea cu șnecuri laterale pentru transport orizontal, oferind flexibilitate unică în gestionarea materialelor.

Avantaje:

 • Versatilitate: Elevatoarele pot transporta materiale vertical, oblic (până la 45°) și orizontal, adaptându-se la diverse nevoi.
 • Construcție Durabilă: Realizate din materiale complet sudate și opțional galvanizate, sunt ideale pentru utilizare externă și internă, oferind rezistență și durabilitate.
 • Design Modular: Flexibilitatea și capacitatea de adaptare la condiții locale prin designul modular.
 • Eficiență Mecanică: Motorul reductor este cuplat direct pe axul de angrenare, maximizând eficiența transmiterii puterii.
 • Funcționalitate Extinsă: Posibilitatea de a adăuga șnecuri laterale cu reglaj de admisie pe întreaga lungime, unic în piață, permite un control precis al fluxului de material.
 • Multifuncționalitate: Prin adăugarea de accesorii, elevatorul devine o soluție multifuncțională, personalizabilă pentru fiecare aplicație specifică.

Sisteme orizontale și oblice cu spiră

Sistemele orizontale și oblice cu spiră de la Gewa Masch sunt proiectate pentru a oferi soluții eficiente și versatile de transport pentru o varietate de materiale. Aceste sisteme se pot adapta la diverse unghiuri de inclinație, fiind perfecte pentru spații unde traseul de transport necesită flexibilitate.

Avantaje:

 • Flexibilitate în Aplicare: Potrivite pentru transportul orizontal și oblic, aceste sisteme se adaptează ușor la configurațiile spațiului disponibil.
 • Eficiență de Transport: Optimizează mișcarea materialelor, reducând timpul și costurile operaționale.
 • Versatilitate: Ideal pentru o gamă largă de materiale, de la granule la pulberi, sistemul cu spiră gestionează eficient diferite tipuri de produse.
 • Construcție Durabilă: Proiectate pentru a rezista în condiții de utilizare intensivă, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Instalare și Întreținere Simplificate: Ușor de instalat și întreținut, sistemele cu spiră sunt concepute pentru a minimiza downtime-ul și a maximiza productivitatea.

Șnecuri tubulare TS

Șnecurile tubulare TS de la Gewa Masch reprezintă o soluție de transport eficientă și versatilă, concepute pentru a răspunde unei game variate de aplicații industriale. Aceste șnecuri sunt echipate cu acționare directă pentru diametre până la 200 mm și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice, inclusiv opțiuni pentru diametre mai mari, până la 320 mm la cerere.

Avantaje:

 • Eficiență Energetică: Dotate cu motor trifazat și cuplaj direct, aceste șnecuri sunt proiectate pentru un randament energetic optim.
 • Instalare Ușoară: Datorită faptului că sunt pre-asamblate, costurile și timpul de montaj sunt semnificativ reduse.
 • Durabilitate: Corpul șnecului, cu flanșă sudată și zincată la cald, oferă o rezistență crescută în timp.
 • Capacitate de Transport: Pot transporta materiale pe distanțe de până la 12 metri, adaptându-se la diverse configurații de spațiu.
 • Versatilitate: Cu posibilitatea de a alege dintr-o varietate de accesorii, șnecurile pot fi configurate pentru a îndeplini cerințe specifice ale fiecărui proiect.
 • Personalizare: Gewa Masch oferă posibilitatea de a opta pentru soluții personalizate, asigurând că fiecare șnec tubular TS se aliniază perfect cu cerințele aplicației.

Șnec cu jgheab semirotund TST

Șnecul cu jgheab semirotund TST de la Gewa Masch reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru transportul orizontal, fiind o alternativă optimă la transportoarele cu lanț, cu o capacitate maximă de până la 100 t/h și o lungime de până la 30 m. Echipat cu motor cu angrenaj direct pentru o transmisie eficientă a puterii, acest șnec este ideal pentru aplicații industriale, inclusiv variante personalizate cu șnecuri spiralate din oțel inoxidabil.

Avantaje:

 • Eficiență Industrială: Precizia în construcție asigură o funcționare uniformă și silențioasă, ideală pentru medii de lucru unde zgomotul este o preocupare.
 • Instalare Ușoară: Datorită jgheaburilor transportoare pre-asamblate, costurile și timpul de instalare sunt reduse.
 • Transmisie Optimă: Motorul reductor cu cuplaj direct garantează o transmisie eficientă și reduce uzura.
 • Capacitate Mare de Transport: Poate transporta materiale pe distanțe de până la 30 m, adaptabil pentru diverse nevoi de spațiu.
 • Personalizare: Posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de accesorii și configurații, inclusiv soluții personalizate pentru cerințe specifice.

Sisteme pneumatice de transport

Sistemele pneumatice de transport de la Gewa Masch reprezintă o soluție avansată pentru transferul eficient al materialelor în diverse medii industriale. Aceste sisteme utilizează un flux de aer pentru a muta materialele granulare sau pulbere de la un punct la altul, oferind o alternativă curată și rapidă la metodele tradiționale de transport.

Avantaje:

 • Eficiență în Transport: Transfer rapid și eficient, minimizând timpul de transfer și creșterea productivității.
 • Versatilitate: Potrivite pentru o gamă largă de materiale, de la granule fine la particule mai mari.
 • Curățenie și Siguranță: Sistemul închis previne scurgerile și contaminarea, asigurând un mediu de lucru mai curat și mai sigur.
 • Flexibilitate de Instalare: Posibilitatea de a configura sistemul în funcție de specificațiile spațiului disponibil, ideal pentru instalații cu spații limitate sau complexe.
 • Control Optim: Reglarea precisă a fluxului de material, asigurând un transport constant și eficient.
 • Reducerea Uzurii: Lipsa componentelor mecanice în contact direct cu materialul reduce semnificativ uzura și necesitățile de întreținere.

Sistemele pneumatice de transport de la Gewa Masch sunt soluții inovatoare care optimizează manipularea materialelor, oferind eficiență, curățenie și flexibilitate pentru a răspunde nevoilor dinamice ale industriei.

Transportor pneumatic TKZ-SD

Transportorul pneumatic TKZ-SD de la Gewa Masch este o soluție avansată pentru transportul eficient și rapid al materialelor printr-un sistem de aspirație. Cu o putere de acționare de până la 22 kW, acest transportor este proiectat pentru a satisface cerințele de transport pneumatic la un nivel înalt de performanță și eficiență.

Avantaje:

 • Eficiență Energetică: Motorul de până la 22 kW asigură un transport eficient, maximizând performanța cu un consum optimizat de energie.
 • Flexibilitate: Capacitatea de aspirație a produsului oferă versatilitate în manipularea diferitelor tipuri de materiale, adaptându-se la diverse nevoi industriale.
 • Transport Rapid: Sistemul pneumatic accelerează transportul materialelor, reducând timpul necesar pentru deplasarea acestora.
 • Soluție Integrată: Se integrează ușor în sistemele existente, oferind o soluție completă pentru optimizarea procesului de producție.

Transportorul pneumatic TKZ-SD este conceput pentru a oferi o soluție eficientă și rapidă pentru nevoile de transport pneumatic, combinând puterea, flexibilitatea și eficiența pentru a îmbunătăți fluxul de lucru în diverse aplicații industriale.

Transportorul pneumatic TKZ-SD de la Gewa Masch reprezintă o inovație remarcabilă în domeniul transportului pneumatic, oferind o combinație impresionantă de eficiență energetică, flexibilitate și viteză. Prin integrarea sa fără probleme în sistemele existente, acesta nu doar că simplifică procesele industriale, dar și le optimizează, contribuind semnificativ la creșterea productivității și la reducerea costurilor operaționale.

Cu gama noastră extinsă, rezolvăm problema dvs. în materie de transport cereale. Lista de transportoare include elevatoare cu cupe, elevatoare cu lanț, transportoare cu lanț, transportoare cu șnec, transportoare tubulare cu lanț și transportoare pneumatice.

Sisteme orizontale și oblice de transport cu cupe sau cu lanț

 

Transportor tubular TRK

Cu o curgere liberă, acest transportor este ideal atunci când vine vorba de produse făinoase vrac, uscate sau produse ce pot fi sub forma de pulbere sau granulară. Pot fi transportate prduse cu un diametru de până la Ø 10 mm.

Puteti reduce costurile de operare prin înlocuirea mai multor transportoare cu un singur transportor cu lanț.

Avantaje:

 • Sistem de transportoare complet închis.
 • Un singur motor de acționare.
 • Poate fi instalat orice număr de intrări și ieșiri.
 • Spațiu redus - instalare ușoară.
 • Remodelarea sau extinderea este posibilă în orice moment.
 • Este disponibil și în versiunea din oțel inoxidabil.
 • Traseul transportorului poate fi configurat tridimensional.

 

DATE TEHNICE

 

Diametru in mm
Capacitate in m³/h

TRK60

60
2,9

TRK90

90
8,0

TRK115

115
16,0

TRK160

160
46,0

 

Transportoare cu lant semirotund TRF

transportator_cu_lant_semirotund

Domeniul principal de aplicare este încărcarea sau descărcarea celulelor de siloz cu un singur transportor. Este adecvat în special dacă este necesar transportul de produse sortate.

Transportoarele cu lanț sunt instalate orizontal sau cu o înclinare de până la 15°, fără pierderi de capacitate. Combinația dintre jgheaburile de transport și dispozitivele de redirecționare permite atingerea fiecărui punct dintr-un sistem. Transportorul cu lanț semirotund este alcătuit dintr-o stație de angrenare de 180° cu dispozitiv de tensionare a lanțului, stații de deviere de 90° și 180° și jgheaburi de transport.

Datorită formei de jgheab și a racleților nu există cantități reziduale în transportor, atunci când se schimba produsul. Este transportorul ideal pentru stații de sortare, instalații de însilozare și unitați cu productii seminciere.

Avantaje:

 • Proiectarea flexibilă a transportorului.
 • Economie de energie, deoarece are doar un motor de acționare.
 • Rotația dreaptă – dar reversibilitatea este posibilă.
 • Principiu modular, prin urmare posibilitate de extindere în orice moment.

 

DATE TEHNICE

 

Transportator in mm
Capacitate in m³/h

TRF110

110
25

TRF 150

150
50

TRF220

220
100

 

Transportor cu lant TTF

 

transportator_cu_lant_ttf

Transportor orizontal standard, pentru capacități mari (până la 200 t/h) și distanțe mari de transport.

Livrăm transportoare cu lanț cu capacități de transport cuprinse intre 12 si 200 t/h (densitatea 0,3 – 0,9 t/m³) pentru transportul orizontal, sau înclinat până la 30°, pentru transportarea diverselor materiale vrac. Toate transportoarele cu lanț sunt dotate cu racleti din plastic sau cauciuc cu insertie.

Avantaje:

 • Stație de angrenare sudată si zincată la cald cu dispozitiv de angrenare a motorului și dispozitiv de tensionare a lanțului.
 • Stația de angrenare de 30 ° permite transferul de materiale în mod economic.
 • Stația de intoarcere cu dispozitiv de tensionare a lanțului suplimentar (de la TTF40).
 • Racleti din cauciuc cu insertie pina la TTF60 sau din poliuretan pina la TTF200.
 • Lanț special de înaltă rezistență cu elemente cromate.

Transportoarele noastre fac parte din ultima generație unde lanțurile nu circulă prin produs. Asigurăm o calitate foarte bună de cereale fară spargeri. Prin tehnologia noastră consumul de energie electrică este redus și randamentul cu 30% mai mare decât la alte sisteme de pe piața. Angrenarea se face prin reductorul cu baie de ulei și un motor electric SIEMENS.

 

DATE TEHNICE

 

Transportator in mm
Capacitate in m³/h

TTF12

159x304
16

TTF25

194x344
33

TTF40/60

265x470
53-80

TTF00/100

424x456
106-133

TTF120/150

550x456
160-200

TTF200

550x555
266

 

Sisteme orizontale de transport cu bandă

 

Benzile transportoare se remarcă prin raportul excelent dintre transport și putere. Sunt ideale pentru transportarea produselor delicate și păstrează un nivel scăzut de zgomot în timpul funcționării. Acestea au o performanță crescută și garantează transportarea cantității dorite.

Designul simplu ajută la o instalare ușoară, iar componentele de calitate superioară garantează fiabilitatea echipamentelor. Siguranța este pe primul loc, motiv pentru care piesele de imbinare și strângere sunt situate în puncte ce evită blocarea produsului.

Benzile transportoare au multiple caracteristici, iar modelele le puteți alege în funcție de restul echipamentelor dumneavoastră. Acestea sunt antistatice, rezistente la intemperii, pot avea coeficienți de frecare diferiți, stabilitate ridicată și cu suprafețe netede sau cu texturi.

Modul în care sunt concepute răspunde nevoilor dvs. de procesare a materiei. După evaluarea acestor nevoi, vom găsi împreună cele mai bune variante, astfel încât tot procesul să fie unul eficient.

Putem adapta facilitățile în funcție de nevoile dvs. și să instalăm mașinăriile în funcție de cerințe.

 

Sisteme verticale de transport cu cupe sau cu lanț

 

Elevatoare cu cupe TEE

Furnizăm elevatoare cu cupe de la 6 la 200 t/h și elevatoare cu cupe duble de la 12 la 40 t/h (densitate 0,3 – 0,9 t/m³).

Elevatoarele TEE sunt autopurtante si nu necesită structură de susținere. Acestea au o construcție integral sudată și zincată la cald. Angrenarea elevatorului este realizată prin reductor în baia de ulei, cuplat direct pe axul de angrenare. Toate elevatoarele sunt dotate cu subar de evacuare în piciorul elevatorului.

Opțional pot fi realizate cu senzor de turație și senzor de monitorizare al poziției de bandă.

Avantaje:

 • Tamburul turnat din fontă și montat pe axul de angrenare, echipat cu Backstop.
 • Piciorul elevatorului echipat cu tambur din fontă tip bare și dispozitiv de tensionare.
 • Corpul elevatorului cu flanșă sudat și zincat la cald.
 • Lungimi: 0,25m, 0,5m, 1m, 2m, 3m.
 • Cupe din plastic sau metal.
 • Banda elevatorului cu 4 rânduri de inserție, rezistentă la ulei și certificată pentru industria alimentară.
 • În versiunea galvanizată la cald sau lăcuită.

 

DATE TEHNICE

 

Elevator in mm
Capacitate in m³/h

TEE 6/10

170x500
8-13

TEE 12/40

200x200
16-53

TDE 12/40

200x400
2x16-5

TEE 60/80

250x250
80-106

TEE 100/120

250x320
133-160

TEE 150/200

250x400
200-266

 

Elevatoare cu lanț TKE


Livrăm elevatoare cu lanț cu o capacitate de transport de 6 la 40 t/h (densitate 0,3 – 0,9 t/m3).

Elevator pentru transport vertical, înclinat până la 45°. În combinație cu un șnec lateral există posibilitatea transportului orizontal.

În afara transportului de cereale paioase, elevatoarele noastre cu lanț sunt potrivite pentru transportul porumbului, leguminoaselor, peletilor (cu diametrul de până la 8 mm), a granulelor din plastic și a multor alte produse cu o curgere bună. Prin atașarea unor accesorii specifice, elevatorul poate deveni multifuncțional.
Producem elevatoare robuste și complet sudate, pe care le putem livra în fiecare culoare RAL. La cerere, putem fabrica elevatoarele noastre din materiale galvanizate, astfel încât acestea să fie potrivite pentru orice utilizare în exterior. Flexibilitatea noastra și designul modular fac posibilă adaptarea elevatorului cu lanț la toate condițiile locale.

Construcția specială a elevatorului face posibilă transmiterea verticală, diagonală și orizontală prin intermediul unui singur motor de acționare. Șnecurile laterale, care pot fi montate de ambele părți ale elevatorului, transportă producția orizontal. Elevatorul cu lanț transportă oblic sau vertical. Motorul de acționare de pe capul elevatorului poate fi montat pe ambele părți, în funcție de arhitectura locului de amplasare.

Șnecurile laterale pot fi echipate cu reglaj de admisie pe întreaga lungime. Prin acest lucru am creat singurul elevator de pe piață care poate fi echipat cu un șnec lateral reglabil pe întreaga lungime. În plus, șnecurile laterale pot fi cuplate și decuplate prin intermediul unui ambreiaj în timpul funcționării. Astfel, elevatoarele cu lanț pot fi concepute pentru a fi multifuncționale și putem prezenta soluții individuale pentru fiecare locație.

Cele mai importante caracteristici ale elevatoarelor noastre cu lanț:

 • Elevator cu lanț disponibil în toate culorile RAL și în construcții galvanizate la cald.
 • Flexibilitatea și designul modular permit soluții individuale.
 • Grupul de angrenare al elevatorului, cu motor reductor cuplat direct pe axul de angrenare.
 • Transport vertical, oblic și orizontal.
 • Corpul elevatorului din construcție complet sudat și zincat la cald, cu flanșă în diferite lungimi disponibile.
 • Șnecul lateral poate fi cuplat și dezactivat în timpul funcționării.
 • Snecul lateral cu reglaj de admisie pe întreaga lungime.
 • Lanț special de înaltă rezistență cu elemente cromate.

Alternativ, transportorul nostru TRK cu lanț poate fi soluția potrivită pentru dvs. dacă doriți să transportați orizontal și vertical cu un singur transportor, în spații limitate din punct de vedere dimensional.

 

 

Sisteme orizontale și oblice de transport cu spiră

 

Șnecuri tubulare TS

Șnecuri au acționare directă până la Ø 200 mm și accesorii multiple. Construim, de asemenea, modele speciale, într-o configurație ramforsată și armată. Variantele disponibile sunt soluția potrivită pentru fiecare aplicație.

Avantaje:

 • Cu motor trifazat și cuplaj direct.
 • Costuri de montaj scăzute, deoarece șnecurile sunt pre-asamblate.
 • Corpul elevatorului cu flanșă sudat și zincat la cald.
 • Lungimea distanței de transport de până la 12 m.
 • Accesorii multiple.
 • Puteți opta pentru soluții personalizate.
 • Șnecuri de până la Ø320 la cerere.

 

DATE TEHNICE

 

Diametrul in mm
Capacitate (grâu) in t/h
Înclinare 0°
Înclinare 45°
Înclinare 90°

TS90

Ø89
13,0
8,3
4,0

TS100

Ø108
17,5
11,0
6,0

TS130

Ø133
28,0
18,0
7,6

TS150

Ø152
38,0
28,0
12,5

TS200

Ø204
48,0
35,0
17,0

 

Șnec cu jgheab semirotund TST


Acestea sunt o alternativă a transportorului cu lanț, pentru transport orizontal până la 100 t/h max. Lungimea transportorului de 30 m. Construim șnecuri cu motor cu angrenaj direct (prin motor reductor cuplat direct pe ax), în configurație industrială. De asemenea, sunt disponibile și modele speciale cu șnecuri spiralate din oțel inoxidabil.

Acest șnec este foarte silențios, cu funcționare uniformă, deoarece șnecurile sunt fabricațe cu o mare precizie si calibrate pe un utilaj special.

Avantaje:

 • Configurație industrială de precizie.
 • Cu motor reductor și cuplaj direct.
 • Costuri de montaj scăzute, deoarece jgheaburile transportoare sunt pre-asamblate.
 • Lungimea transportorului de până la 30 m.
 • Accesorii multiple.
 • Sunt disponibile inclusiv soluții personalizate.

 

 

Sisteme pneumatice de transport

 

Transportor pneumatic TKZ-SD


Puterea de acționare de până la 22 kW pentru transportul pneumatic cu posibilitatea de aspirație al produsului.