Povestea Gewa-Masch

Trimite-ne numele și telefonul tau și te sunam în maxim 2 ore!

GEWA-MASCH POATE FI SUCCESUL DUMNEAVOASTRĂ!

Suntem reprezentanții exclusivi ai firmei TORNADO pentru Europa de Est. De peste 25 ani suntem în România ca reprezentanți ai firmei Tornado, si vă oferim instalatii de insilozare si selectare cereale, începând de la faza de proiect pâna la punerea în funcțiune ținând cont de cerințele dumneavoastră.

logo

Executăm furnituri complete pentru instalații de descărcare, uscare, insilozare și încărcare cereale pentru industria agro-alimentară. De la proiectare pâna la punerea în funcțiune a instalației, ne orientăm consecvent după cerințele partenerului nostru și pe baza experienței noastre de 25 ani, conforme soluțiilor așteptate. Suntem capabili să furnizăm și echipamente unicate pentru proiecte speciale, astfel încât dumneavoastră primiți o furnitură completă de la un singur fabricant. Ceea ce este important pentru dumneavoastră este faptul că noi vă acordăm consultanță pentru ceea ce intentionați să faceți.

La orice oră suntem la dispoziția dumneavoastră, telefonic sau personal.

Pe baza proiectărilor noastre și cu asistența tehnică acordată de noi, instalațiile se execută cu firme de construcții-montaj din zonă. Service-ul după finalizarea proiectului face parte din filozofia firmei noastre.

Aveți încredere în know-how-ul nostru și al angajaților noștri din România!