Soluții Integrate de la Proiectare la Punerea în Funcțiune

Trimite-ne numele și telefonul tau și te sunam în maxim 2 ore!

Bine ați venit la Gewa Masch! Suntem aici pentru a fi motorul succesului dumneavoastră în industria agro-alimentară. Reprezentanți exclusivi ai firmei Tornado în Europa de Est, ne mândrim cu peste 25 de ani de prezență în România, unde oferim soluții complete și personalizate pentru insilozarea și selectarea cerealelor.

La Gewa Masch, ne dedicăm furnizării de soluții integrate care cuprind întregul proces, de la proiectare la punerea în funcțiune. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a oferi consultanță și pentru a asigura că fiecare proiect este realizat conform cerințelor dumneavoastră, beneficiind de tehnologie de vârf și de know-how-ul acumulat în peste două decenii de activitate.

Servicii Complete pentru Industria Agro-Alimentară

Oferim o gamă completă de servicii pentru industria agro-alimentară, incluzând:

Ne angajăm să oferim echipamente unicate și soluții personalizate pentru proiectele speciale, asigurându-vă o soluție completă de la un singur furnizor.

 

Asistență Tehnică și Service

Înțelegem importanța asistenței continue, motiv pentru care oferim service post-finalizare și asistență tehnică de top. Colaborăm cu firme locale de construcții-montaj pentru a executa instalațiile, garantând calitatea și eficiența acestora.

Angajamentul Nostru față de Dumneavoastră

La Gewa Masch, angajamentul nostru este de a vă susține ambițiile și de a contribui la succesul dumneavoastră în industria agro-alimentară. Vă invităm să profitați de experiența și know-how-ul nostru, fiind asigurați că suntem partenerul de încredere de care aveți nevoie.

Contactați-ne! Suntem disponibili oricând, fie telefonic, fie personal, pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și pentru a vă oferi soluțiile de care aveți nevoie.

Alegeți Gewa Masch și transformați viziunea dumneavoastră în realitate!

GEWA-MASCH POATE FI SUCCESUL DUMNEAVOASTRĂ!

Suntem reprezentanții exclusivi ai firmei TORNADO pentru Europa de Est. De peste 25 ani suntem în România ca reprezentanți ai firmei Tornado, si vă oferim instalatii de insilozare si selectare cereale, începând de la faza de proiect pâna la punerea în funcțiune ținând cont de cerințele dumneavoastră.

logo

Executăm furnituri complete pentru instalații de descărcare, uscare, insilozare și încărcare cereale pentru industria agro-alimentară. De la proiectare pâna la punerea în funcțiune a instalației, ne orientăm consecvent după cerințele partenerului nostru și pe baza experienței noastre de 25 ani, conforme soluțiilor așteptate. Suntem capabili să furnizăm și echipamente unicate pentru proiecte speciale, astfel încât dumneavoastră primiți o furnitură completă de la un singur fabricant. Ceea ce este important pentru dumneavoastră este faptul că noi vă acordăm consultanță pentru ceea ce intentionați să faceți.

La orice oră suntem la dispoziția dumneavoastră, telefonic sau personal.

Pe baza proiectărilor noastre și cu asistența tehnică acordată de noi, instalațiile se execută cu firme de construcții-montaj din zonă. Service-ul după finalizarea proiectului face parte din filozofia firmei noastre.

Aveți încredere în know-how-ul nostru și al angajaților noștri din România!