Sisteme de uscare

Trimite-ne numele și telefonul tau și te sunam în maxim 2 ore!

Descoperiți sistemele de uscare cereale oferite de Gewa Masch, esențiale pentru menținerea calității și pentru prelungirea durabilității stocurilor de cereale. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a asigura o uscare eficientă și uniformă, îmbunătățind astfel gestionarea post-recoltare a cerealelor.

Optimizarea Procesului de Uscare

Echipamentele noastre sunt concepute pentru a se adapta la diverse volume și tipuri de cereale, oferind flexibilitate și eficiență în procesul de uscare. Prin controlul precis al temperaturii și al fluxului de aer, sistemele noastre asigură reducerea pierderilor și maximizarea calității produsului.

Avantaje Principale:

 • Eficiență Energetică: Tehnologia avansată utilizată în sistemele de uscare cereale de la Gewa Masch permite o reducere semnificativă a consumului de energie, contribuind la reducerea costurilor operaționale.
 • Uniformitate în Uscare: Asigură o uscare uniformă a cerealelor, prevenind supra-uscarea sau umiditatea reziduală, ceea ce contribuie la menținerea integrității și calității produselor.
 • Control și Monitorizare: Echipate cu sisteme de control avansate, sistemele noastre permit monitorizarea și ajustarea precisă a procesului de uscare, asigurând rezultate optime.
 • Adaptabilitate: Indiferent de dimensiunea sau tipul operațiunilor dumneavoastră agricole, oferim soluții de uscare care pot fi personalizate pentru a satisface cerințele specifice.

Cu sistemele de uscare cereale de la Gewa Masch, beneficiați de tehnologie de ultimă oră care vă sprijină în maximizarea eficienței post-recoltare, asigurând o calitate superioară a cerealelor uscate și o gestionare optimă a resurselor.

Uscare Cereale

Explorați soluțiile avansate de uscare cereale de la Gewa Masch, unde tehnologia de vârf întâlnește eficiența energetică. Oferim o gamă variată de uscătoare adaptate nevoilor dvs. specifice: uscătoare cu flux continuu, uscătoare circulante și uscătoare în șarje, toate proiectate pentru a optimiza procesul de uscare și pentru a asigura calitatea superioară a cerealelor uscate.

Eficiență Energetică și Recuperare de Căldură

Tehnologia noastră de uscare include sisteme inovatoare de recuperare de căldură, care reduc semnificativ consumul de energie, oferind o soluție sustenabilă și cost-eficientă pentru uscarea cerealelor.

Avantaje Principale:

 • Diversitate de Opțiuni: Indiferent de tipul și volumul producției dvs., avem uscătorul potrivit, fie că este vorba de uscătoare cu flux continuu, circulante sau în șarje.
 • Economie de Energie: Sistemele noastre sunt proiectate pentru a maximiza eficiența termică, reducând astfel costurile operaționale.
 • Control Riguros: Asigurăm controlul precis al temperaturii și al umidității, garantând o uscare uniformă și prevenind deteriorarea cerealelor.
 • Flexibilitate și Adaptabilitate: Soluțiile noastre de uscare sunt proiectate pentru a se adapta la o varietate de contexte și cerințe, asigurând performanță și fiabilitate.

Uscător de cereale TTS-QD

Explorați gama noastră de uscătoare de cereale TTS-QD, TTS-QU și TTS-Q de la Gewa Masch, fiecare proiectat pentru a satisface diverse necesități de uscare, oferind o soluție economică pentru cerealele paioase, rapița, porumbul, floarea soarelui și alte culturi similare.

Uscător TTS-QD – Funcționează cu flux continuu, ideal pentru procese rapide și eficiente.

Uscător TTS-QU – Operare în serie cu recirculație, optimizând consumul de energie și maximizând eficiența termică.

Uscător TTS-Q – Funcționează în serie, oferind o flexibilitate excelentă pentru diverse tipuri de cereale.

Avantaje Principale:

 • Eficiență Energetică: Recuperarea căldurii și izolarea coloanei de uscare contribuie la o semnificativă economie de energie, reducând costurile operaționale.
 • Uscare Delicată: Tehnologia permite uscarea la temperaturi scăzute, protejând integritatea și calitatea semințelor.
 • Control Automat: Uscătoarele sunt echipate cu sisteme de control automat, asigurând un nivel optim de umiditate și umplere automată, pentru o operare eficientă și minimă intervenție manuală.
 • Dezprăfuirea Aerului: Sistemul de dezprăfuire îmbunătățește calitatea aerului evacuat, respectând standardele de mediu.
 • Funcționare în Vid: Această caracteristică asigură o uscare eficientă, menținând în același timp calitatea produsului uscat.

Gama de uscătoare de cereale TTS-QD, TTS-QU și TTS-Q de la Gewa Masch reprezintă un pilon esențial în eficientizarea procesului de uscare în industria agricolă, oferind soluții adaptate pentru o varietate de cereale și semințe. Fiecare model este conceput cu caracteristici unice, de la uscarea cu flux continuu la funcționarea în serie cu recirculație.

Uscare Cereale

Tehnologie de uscare cu economie de energie cu recuperare de căldură. Avem uscătorul potrivit pentru aplicația dvs.: uscătoare cu flux continuu, uscătoare circulante și uscătoare în șarje.
 

Uscător de cereale TTS-QD

Uscător TTS-QD (funcționare cu flux continuu)
Uscător TTS-QU (funcționare în serie cu recirculație)
Uscător TTS-Q (funcționare în serie)

Pentru uscarea economică a cerealelor paioase, rapiței, porumbului, floarea soarelui etc.

Avantaje:

 • Uscarea eficientă prin recuperarea căldurii, izolarea coloanei de uscare și funcționarea în vid.
 • Uscarea ușoară la temperaturi scăzute a semințelor datorită unei configurații speciale a zonei uscătorului.
 • Dezprăfurirea aerului de evacuare a uscătorului.
 • Control exact, complet automat al umidității.
 • Umplere automată a uscătorului prin controlul nivelului.

 

DATE TEHNICE

Tip
TTS-QD
TTS-QN
TTS-Q
t/h
4-80
1,5-10*
1,5-5*
Metode
Cu flux continuu
In serie cu circulatie
In serie