Sisteme de sortare cereale

Trimite-ne numele și telefonul tau și te sunam în maxim 2 ore!

Descoperiți eficiența superioară și precizia inegalabilă a sistemelor de sortare a cerealelor oferite de Gewa Masch, concepute pentru a satisface cerințele dinamice ale industriei agricole moderne. Specializați în furnizarea de soluții avansate pentru sortarea cerealelor, echipamentele noastre sunt dezvoltate pentru a asigura o calitate excepțională a produselor dumneavoastră, îmbunătățind simultan productivitatea și eficiența operațională.

Tehnologia noastră de sortare integrează inovații de ultimă oră, permițând identificarea și separarea precisă a cerealelor pe baza diferitelor criterii de calitate. Astfel, fermierii și procesatorii pot obține un produs final superior, maximizând valoarea și competitivitatea pe piață.

Gewa Masch este dedicată optimizării fluxului de lucru în industria agricolă, oferind sisteme de sortare care reduc pierderile, cresc randamentul și asigură un proces de sortare sustenabil și eficient. Prin colaborarea cu Gewa Masch, vă alăturați unui partener de încredere care înțelege nevoile și provocările specifice sectorului agricol, oferind soluții personalizate și inovatoare pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Curățitor tambur 630/800

Descoperiți Curățitorul tambur 630/800 de la Gewa Masch, un echipament compact și eficient, proiectat special pentru a facilita pre-curățarea cerealelor înainte de procesul de măcinare cu moara cu ciocan. Această soluție inovatoare vă permite să optimizați calitatea și eficiența procesului de măcinare, asigurând un produs final de o calitate superioară.

Avantaje Principale:

 • Instalare Directă: Curățitorul este conceput pentru a fi montat direct în fața intrării cerealelor în moara cu ciocan, facilitând o integrare ușoară și eficientă în procesul de producție.
 • Reglaj Fin: Cu posibilitatea de ajustare a înclinării tamburului de sită, permite un control precis al debitului, adaptându-se perfect necesităților morii cu ciocan.
 • Mentenanță Simplificată: Schimbarea sitelor se face rapid și ușor, minimizând timpul necesar pentru întreținere și optimizând continuitatea producției.
 • Eficiență Energetică: Datorită puterii reduse de transmisie, curățitorul este o soluție economică, care reduce costurile operaționale.
 • Opțiuni Suplimentare: Include opțiunea pentru un ventilator de evacuare a prafului, contribuind la un mediu de lucru mai curat și mai sănătos.
 • Durabilitate Crescută a Echipamentului: Utilizarea cerealelor curate prelungește semnificativ durata de viață a sitelor și vârfurilor de ciocan, asigurând o performanță optimă și o reducere a costurilor de înlocuire.

Curățitor tambur 380

Descoperiți Curățitorul tambur 380 de la Gewa Masch, o soluție economică și eficientă pentru separarea cerealelor în 2 sau 3 fracții, perfectă pentru fermierii care caută optimizarea procesului de curățare a cerealelor. Echipat cu un tambur intern suplimentar, acest curățitor se distinge prin funcționalitate și adaptabilitate.

Avantaje Principale:

 • Eficiență și Economie: Curățitorul tambur 380 este conceput pentru a fi robust, economic, reducând costurile operaționale.
 • Stabilitate: Datorită greutății reduse, aparatul funcționează fără vibrații, asigurând o operare lină și sigură.
 • Debit Ajustabil: Inclinația tamburului poate fi reglată, permițând ajustarea debitului în funcție de necesitățile specifice.
 • Consum Redus de Energie: Eficiența în transmisia puterii reduce consumul de energie, contribuind la o mai bună gestionare a resurselor.
 • Versatilitate în Sitare: Oferă o gamă largă de site disponibile, incluzând găuri rotunde și alungite, pentru o adaptare optimă la diferite tipuri de cereale și necesități.

Precurățitor cu aer TWR/U

Introducând Precurățitorul cu aer TWR/U de la Gewa Masch, conceput pentru a eficientiza separarea elementelor ușoare, cum ar fi praful și particulele fine, din masa de produs. Ideal pentru capacități de peste 40 t/h, acest echipament utilizează principiul recirculației, optimizând performanța de curățare și eficiența în utilizarea aerului.

Avantaje Cheie:

 • Control Optimizat al Aerului: Reglarea precisă a aerului este posibilă datorită deschiderii ajustabile, oferind flexibilitate și adaptabilitate în procesul de curățare.
 • Construcție Robustă: Durabilitatea este asigurată prin construcția stabilă a precurățitorului, concepută pentru a rezista în condiții de utilizare intensivă.
 • Eficiență în Fluxul de Aer: Capacitatea de a gestiona un flux de aer ridicat permite o separare eficientă a impurităților, îmbunătățind calitatea produsului final.
 • Performanță Înaltă cu Consum Redus: Implementarea principiului de recirculație asigură o performanță de curățare superioară, fără a necesita un volum mare de aer, ceea ce conduce la eficiență energetică sporită.

Precurățitorul cu aer TWR/U de la Gewa Masch se profilează ca o soluție avansată în domeniul curățării industriale, evidențiindu-se prin eficacitatea sa în eliminarea impurităților fine și a particulelor de praf din produse. Prin incorporarea unui control optimizat al aerului și a unei construcții robuste, acest echipament nu doar că garantează o performanță înaltă în separarea elementelor nedorite, dar asigură și o durabilitate remarcabilă în utilizare intensivă.

Sisteme de sortare a cerealelor

 

Curățitor tambur 630/800

Mașină de curățat necostisitoare pentru separarea cerealelor în 2 sau chiar 3 fracții, cu ajutorul unui tambur intern suplimentar (Tipuri TTR 630-l si TTR-800-l).

Avantaje:

 • Curățitor robust și econom.
 • Greutate redusă / fără vibrații.
 • Debitul reglabil prin reglarea înclinării tamburului.
 • Putere redusă de transmisie.
 • O gamă largă de site diferite.

 

Gaură rotundă:
Gaură alungită:
Ø 4-16 mm (mai mari Ø dupa cerere)
2,5 x 25 mm; 3,0 x 25 mm, 3,5 x 25 mm

DATE TEHNICE

Tip
TTR630
TTR630-I
TTR800
TTR800-I
TTR800D
TTR800D-I
Gaură rotundă (Ø 14 mm)
20 t/h
20 t/h
40 t/h
40 t/h
80 t/h
80 t/h
Gaură long. (Ø 3,0 x 25 mm)
2-3 t/h
2-3 t/h
7-9 t/h
7-9 t/h
14-18 t/h
14-18 t/h
Combinație cu site int.
-
2-3 t/h
-
7-9 t/h
-
14-18 t/h

 
   

Curățitor tambur 380

Curățitor compact special conceput pentru utilizarea în fața morii cu ciocan, pentru pre-curățarea componentelor de cereale care trebuie măcinate.

Avantaje:

 • Curatator compact, ieftin, care este montat direct în fața intrării cerealelor în moara cu ciocan.
 • Datorită ajustării înclinării tamburului de sită, debitul poate fi reglat exact in functie de moara cu ciocan.
 • Optional cu ventilator de evacuare pentru praf.
 • Schimbarea foarte ușoară a sitelor.
 • Putere redusă de transmisie.

Cereale curate măresc semnificativ durata de viață a sitelor și a vârfurilor de ciocan.

 

DATE TEHNICE

Putere
Capacitate maxima (grâu uscat, sita - Ø 12 mm)
Site disponibile - Ø
0,12 kW
3 t/h
10, 12, 14

 

Precurățitor cu aer TWR/U

Pentru o separare eficientă a corpurilor ușoare din masa de produs (praf și particule fine). La o capacitate mai mare de 40 t/h, construim utilajul cu principiul recirculației. Acest lucru permite o performanță ridicată de curățare cu un debit redus de aer.

Avantaje:

 • Reglarea aerului prin deschiderea reglabilă.
 • Construcție stabilă.
 • Fluxul de aer ridicat.

 

DATE TEHNICE

Capacitate maxima (grâu uscat)
Putere
TWR150
12 t/h
0,75 kW
TWR210
20 t/h
2,2 kW
TWR/U40
40 t/h
4,0 kW
TWR/U80
80t/h
5,5kW