De la faza de proiectare până la mentenanță, soluțiile noastre customizate reduc timpul de execuție și costurile cu până la 40%.

Sisteme moderne de termometrie, volumetrie, ventilație și monitorizare a umidității și a nivelului de CO2.

Construcțiile integral sudate și zincate la cald păstrează intactă calitatea cerealelor.

previous arrow
next arrow
Slider

Despre noi

Sintem reprezentantii exclusivi ai firmei TORNADO.

Proiecte

Proiecte realizate în România de compania noastră.

GALERIE

Galerie noastra vă ofera spectrul nostru de performanţă.

GEWA-MASCH POATE FI SUCCESUL DUMNEAVOASTRA!

GeWa-Masch-Wagner GmbH & Co. KG
Ofertant gamă completă pentru instalații de insilozare și uscare

De peste 20 de ani, GeWa-Masch-Wagner se prezintă ca fiind un partener de încredere, profesionist, reprezentant al firmei Horstkötter-Tornado în Europa de Est.
Oferim gama completă de instalații cu capacitate mare pentru agricultură, pentru industria de prelucrare a cerealelor și în principal pentru comercializarea cerealelor.
Tehnica modernă pentru silozuri și depozite în domeniul agriculturii se numără printre factorii decisivi ce asigură succesul in acest domeniu. Cine dispune de capacități suficiente de depozitare și de tehnica corespunzătoare pentru tratare, curățare, uscare are parte de cereale de calitate, obținând astfel prețul optim la momentul comercializării.

În România – grânarul Europei – avem propria sucursală!

CU AJUTORUL KNOW-HOW-ULUI NOSTRU ÎN DOMENIUL INSTALAȚIILOR NOI, DAR ȘI ÎN DOMENIUL RETEHNOLOGIZĂRII ȘI MODIFICĂRILOR ECHIPAMENTELOR, NE ATINGEM IMEDIAT SCOPUL

Pregătirea soluțiilor pentru nevoile individuale ale clienților noștri și implementarea lor în cadrul planului de cost și timp convenit. Rezultatul constă în soluții tehnice eficiente și flexibile, ce vin în întâmpinarea cerințelor specifice ale clienților, în următoarele domenii:

  • tehnica silozurilor și depozitelor
  • inclusiv tehnica de tratare, curățare și uscare a cerealelor
  • transportator orizontal și vertical și dispozitive de transport
  • instalații de uscare
  • încărcare nave cu cereale
  • tratare furaje
  • instalații de măcinare & amestecare
  • tablouri și electronică de comandă
  • și multe altele …

Astfel, posibilitățile de utilizare și combinare nu prea cunosc limite.

Competența tehnică, planificarea anticipată, consilierea cu privire la eficiența economică a instalațiilor ce trebuie proiectate precum și calculul exact asigură clientului achiziționarea unei instalații adaptate nevoilor sale și sigură în funcționare. În acest sens ne bazăm pe ușurința operării și întreținerii precum și pe eficiența energetică.

La proiectarea instalației se ține cont și de extinderile ulterioare.

TRANSPORT

Cu ajutorul sortimentului nostru cuprinzător vă rezolvăm problema transportului. Printre produsele noastre de transport se numără elevatoare Becher, elevatoare pe lanț, transportator cu lanț, transportator tip melc, transportator cu tuburi și transportator rotund cu lanț.

CURĂȚARE

Sortare sau curățare –cu ajutorul tehnicii noastre îmbunătățiți calitatea cerealelor dumneavoastră. Oferim separator de aer și curățător tambur până la 80t/h.

USCARE

Tehnică economică de uscare cu recuperarea căldurii.

MĂCINAREA & AMESTECARE

Tornamix – dozarea greutății cu ajutorul computerului pentru amestecurile dumneavoastră de furaje. Interfață de operare ușor de utilizat. Documentație pentru amestecurilor realizate și a consumurilor. 20 componente pentru 50 rețete.

DEPOZITARE

Oferim o paletă largă de silozuri cerealiere

Silozuri pâlnie, silozuri de încărcare, silozuri pentru furaje

Toate silozurile din oțel sunt realizate din oțel superior cu strat de protecție inovator, ce prezintă o rezistență de până la 10 ori mai mare împotriva coroziunii față de tabla standard.

CERINȚELE DUMNEAVOASTRA DETERMINĂ SOLUTIA OFERTATA!

Consiliere și proiectare

Cerințele dumneavoastră contează! Echipa noastră profesionistă vă stă la dispoziție pentru proiectarea individuală a instalației dumneavoastră. În urma consultanței și analizei detaliate a cerințelor dumneavoastră, elaborăm împreună o soluție optima. Vă stăm la dispoziție atunci când doriți consultanță profesională și adaptată situației practice. Aveți dorințe speciale? Vă pregătim cu plăcere o ofertă!

Dezvoltare și proiectare

Unele dintre serviciile noastre de bază constau în recunoașterea nevoii clientului nostru și adaptarea la aceasta.
GeWa-Masch-Wagner dispune de experiență îndelungată și competență în domeniul construirii de instalații pentru depozitarea și transportul cerealelor. Cu ajutorul celei mai moderne tehnici CAD putem reacționa rapid la cerințe putându-se indica în mod eficient care sunt potențialele de optimizare.

Confecționare și producție

Eficiența economică a unei instalații se află în legătură directă cu utilizarea componentelor cu care aceasta este prevăzută.
Împreună cu partenerul nostru de afaceri HORSTKÖTTER GmbH & Co. KG, ne-am decis asupra unei tehnologii bazată pe experiența de peste nouă decenii.
HORSTKÖTTER GmbH & Co. KG cu locul de producție în Beckum, cu cei aproximativ 70 de angajați și cel mai modern parc de masini de prelucrare oferă o gamă largă de produse. Toate domeniile parțiale implicate în construcția modernă de instalații contribuie la producție. Din acest motiv, se poate renunța la sistemul outsourcing ce presupune costuri mari și timp. Astfel, costurile se reduc și se garantează o fiabilitate mai sporită.

Galerie